Bestelbus kopen Maastricht

Bestelbus kopen in Maastricht? Kom dan snel naar Bedrijfswagen Partner. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende gebruikte en nieuwe bestelbussen. Ook kunt u kiezen om uw bestelbus te financieren. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod>> 

Uw geschikte bus vinden

Wilt u een nieuwe bestelbus kopen in Maastricht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn sinds 2013 een geregistreerd handelspartner van de merken Iveco, Isuzu en Fiat. Deze merken kunnen wij dus nieuw leveren met de daarbij behorende garantie. Via ons netwerk kunnen wij ook andere gangbare merken snel leveren met bijbehorende accessoires, zodat deze optimaal is voorbereid om de verwachten taken uit te kunnen voeren. Accessoires kunnen ook in een later stadium achteraf worden gemonteerd.

 

Occasion bedrijfswagens en bestelbussen

Mocht u niet willen investeren in een nieuwe bestelbus dan biedt bedrijfswagen Partner u diverse gebruikte bestelauto’s aan. Deze worden bij inkoop technisch grondig nagekeken en eventuele reparaties worden direct uitgevoerd, zodat deze bestelauto’s in technisch goede staat verkocht worden. Mocht u naar iets specifieks opzoek zijn dan kunt u altijd een zoekopdracht bij ons plaatsen.

 

Financieringsmogelijkheden

Als de aanschaf van een bestelbus u financieel niet uitkomt kunt u kiezen voor een financiering. Wij bieden verschillende vormen van financiering aan voor onze bestelbussen. Door jaren van ervaring kunnen onze lease adviseurs samen met u altijd de lease vinden die aan uw wensen voldoet. Door met elkaar duidelijk te communiceren zullen risico’s tot een minimum beperkt worden.

 

Onderhouden door Bekwamen monteurs

Al het onderhoud aan uw bestelbus wordt in ons eigen beheer gedaan. Onze bekwame monteurs zorgen ervoor dat uw bestelbus altijd in top conditie blijft en u onbezorgd kunt blijven rijden. Ook kunt u bij ons terecht voor een APK keuring aan uw bestelbus.

 

Bedrijfswagen Partner biedt u de volgende diensten aan:

  • Verkoop van gebruikte bestelbussen.
  • Verkoop van nieuwe bestelbussen.
  • Financiering.
  • Onderhoud en reparatie.
  • APK keuringen.

 

Top service gegarandeerd

Bij Bedrijfswagen Partner staan aandacht en service verlening bovenaan. Daarom zijn wij dé bestelbus specialist van Maastricht. Onze verkopers staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over aanschaf, financiering en onderhoud te beantwoorden.

 

Bestelbus kopen in Maastricht?

Neem dan snel contact met ons op! U kunt ons contacteren via de e-mail: info@bedrijfswagenpartner.nl of telefonisch via: 043-3622053
Voor een op maat gemaakte offerte kunt u contact opnemen met: sales@bedrijfswagenpartner.nl. U kunt ons vinden op het volgende adres: Schoenerweg 65 6222 NX Maastricht, bij de nieuwe afslag van de Beatrix haven.