Ontstaan van het bedrijf

Bedrijfswagen Partner bestaat sinds april 2009 en is werd opgericht door Rob van Hees.

Rob betrok de prominente plek aan kruising “de Geusselt”. Bij aanvang van de werkzaamheden van de Avenue A2 is het bedrijf verhuisd naar de Beatrixhaven, Schoenerweg 65 in Maastricht. Deze locatie wordt de nieuwe “poort” naar dit industrieterrein alwaar het bedrijf straks pal onderaan de nieuwe op- en afrit gelegen zal zijn.

Het bedrijf wordt nu gerund door Rob van Hees en Peter Baggen. Beide hebben een technische onderlegde achtergrond. Rob is opgegroeid in het autobedrijf van zijn ouders en richtte samen met wijlen Guus Baggen, Baggen vanHees Bedrijfswagens BV op in 2004 te Geleen.

Peter heeft in diverse after sales functies in de automotive branche in Zuid-limburg gewerkt. De laatste jaren waren echter gericht op het financiële vlak als leaseadviseur. Deze ervaring komt hem nu goed van pas bij de advisering van de huidige klantenkring terzake financieringen. Peter werkt sinds Mei-2012 bij Bedrijfswagen Partner.

Met deze achtergrond kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. Bij inkoop letten wij voor u op de technische staat en worden de risico’s maximaal beperkt. Verkoop van onze bedrijfswagens gaat gepaard met maatwerk in de vorm van passende accessoires zoals een trekhaak, betimmering of imperial. Daarnaast kunnen wij desgewenst de verkoop afronden met een financiering/lease waarbij we samen met u kijken welke combinatie van looptijd, aanbetaling en leasevorm goed aansluiten bij uw wensen.

 

Wat wij doen

Uw bedrijfswagen heeft bij elk gebruik ook onderhoud nodig. Hier spelen we vanaf de nieuwbouw op onze huidige locatie aan de Schoenerweg ook op in. In de toekomst zal aldus, naast verkoop en financiering van bedrijfswagens, ook onderhoud, reparatie en APK bij ons mogelijk zijn.

 

Nieuw pand

Eindelijke is het zover! We beginnen binnenkort aan de bouw van ons nieuwe pand, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen en mogen zijn!

Rob van Hees

Rob van Hees

Meer weten? Bel ons gerust!