Onderhoud

Waarom Bedrijfswagen Partner Maastricht?

Naast inkoop en verkoop van bedrijfswagens en aanhangwagens verrichten wij ook onderhoud.” en vanaf de 3e zin wordt het dan als volgt: “Vandaar dat wij op onze locatie te Maastricht u ook van dienst zijn op dit gebied. In eigen beheer kunnen we toezien op optimaal onderhoud voor uw bedrijfswagens. Bezoek onze werkplaats en maak kennis met onze monteurs.

Niet altijd is het onderhoudsschema van uw voertuigfabrikant passend bij uw gebruik. Wij combineren uw gebruik samen met het onderhoudsschema van uw voertuigfabrikant om zo voor u tot een maximaal op uw gebruik toegesneden onderhoudsschema te komen. Hiermee kunnen we overbodige kosten besparen maar ook soms extra noodzakelijke kritische onderhoudsgevoelige reparaties voor u in het oog houden. Hiermee onderscheiden we ons in de markt en bieden we maatwerk oplossingen.

We willen dan ook graag in contact komen met wagenparkbeheerders/eigenaren/facilitair managers die met ons willen overleggen betreffende optimaal onderhoud aan hun wagenpark. Wij kijken voor u  vooruit en informeren u tijdig over noodzakelijke onderhouds- en reparatie  werkzaamheden of APK.  Zo worden negatieve verrassingen tot een minimum beperkt.

Qua aanhangwagens kunt u bij ons terecht voor allerlei oplossingen; of het nu om een 1-asser, 2-asser of 3-asser gaat en ook wat betreft alle soorten en maten tot diverse merken zoals Henra en Brenderup.

Bel ons

Bel: 043 – 3622053

Interesse in onze aantrekkelijke service?