Waarom Bedrijfswagen Partner Maastricht?

Onderhoud is voor elk voertuig belangrijk, maar van extra wezenlijk belang voor uw bedrijfswagen. Rijdt deze niet dan betekent het immers vaak direct omzetverlies. Vandaar dat wij op onze locatie aan de Schoenerweg u ook van dienst willen zijn op dit gebied. We hopen de werkplaats vanaf najaar 2014 te kunnen bouwen.  In eigen beheer kunnen we toezien op optimaal onderhoud voor uw bedrijfswagens.

Niet altijd is het onderhoudsschema van uw voertuigfabrikant passend bij uw gebruik. Wij combineren uw gebruik samen met het onderhoudsschema van uw voertuigfabrikant om zo voor u tot een maximaal op uw gebruik toegesneden onderhoudsschema te komen. Hiermee kunnen we overbodige kosten besparen maar ook soms extra noodzakelijke kritische onderhoudsgevoelige reparaties voor u in het oog houden. Hiermee onderscheiden we ons in de markt en bieden we maatwerk oplossingen.

We willen dan ook graag in contact komen met wagenparkbeheerders/eigenaren/facilitair managers die met ons willen overleggen betreffende optimaal onderhoud aan hun wagenpark. Wij kijken voor u  vooruit en informeren u tijdig over noodzakelijke onderhouds- en reparatie  werkzaamheden of APK.  Zo worden negatieve verrassingen tot een minimum beperkt.

Bel ons

Bel: 043 – 3622053

Interesse in onze aantrekkelijke service?