Bedrijfswagen kopen Limburg

Wilt u een bedrijfswagen kopen in Limburg? Bij Bedrijfswagen Partner bent u dan aan het juiste adres. Wij zijn dé bedrijfswagen specialist van Limburg. Dit heeft niet alleen te maken met onze uitstekende dienst verlening en ruim aanbod, maar ook door onze jarenlange ervaring  in de in-en verkoop van bedrijfswagens. Bedrijfswagens zijn onze core business, we doen het er niet even bij zoals veel van onze concurrenten.  Onze verkoopadviseurs staan u altijd te hulp met het vinden van het voertuig dat het beste bij u past. Is het gewenste voertuig niet op voorraad dan zoeken wij deze voor u in ons relatienetwerk. Ook voor het financieren van een bedrijfswagen helpen wij u bij Bedrijfswagen Partner graag verder met een financieringsvorm die het beste bij u aansluit. Kom vrijblijvend langs voor een bezoek en deskundig advies over onderhoud, financiering en aanschaf van gebruikte en nieuwe bedrijfswagens. Bedrijfswagen kopen in Limburg? Bedrijfswagen Partner is uw partner!

 

Garantie en zekerheid op uw gekochte bedrijfswagen

Om probleemloos te kunnen blijven rijden kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, APK keuringen en overige werkzaamheden. Ons team van gekwalificeerde technici zorgen ervoor dat uw voertuig altijd in top conditie blijft, en u zonder zorgen weer verder kunt.

 

Kiest u voor een nieuwe bedrijfswagen? dan bent u bij Bedrijfswagen Partner op de juiste plaats. Sinds 2013 zijn wij een geregistreerd verkooppunt voor de merken Iveco, Isuzu en Fiat. Wij kunnen deze merken nieuw leveren met de daarbij behorende garantie. Via ons netwerk kunnen wij ook andere gangbare merken nieuw leveren met passende accessoires, zodat uw bedrijfswagen altijd klaar is voor de taken die u ermee wenst uit te voeren. Tevens is het ook mogelijk om uw bedrijfswagen in een later stadium te voorzien van passende accessoires.

 

Onze specialiteit is en blijft occasion bedrijfswagens. Bij inkoop worden deze technisch grondig nagekeken zodat risico’s minimaal blijven. Noodzakelijk onderhoud wordt vóór aflevering uitgevoerd zodat u verzekerd bent dat als u een occasion koopt bij ons u hiermee nog jaren probleemloos verder kan.

 

Kopen of financiering

Mocht u kiezen voor een financiering dan staan onze leaseadviseurs u graag te hulp naar het vinden van de financieringsvorm die het beste aansluit aan uw persoonlijke wensen. Door duidelijke communicatie en deskundig advies is elke lease te realiseren.

Als dé bedrijfswagen specialist in Limburg bieden wij u het volgende aan:

  • Verkoop van occasion bedrijfswagens.
  • Verkoop van nieuwe bedrijfswagens.
  • Onderhoudsbeurten en reparatie.
  • Financieringen (Financial- of Operationel Lease).
  • APK keuring.

 

Bedrijfswagen kopen Limburg?

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via email of telefonisch via: info@bedrijfswagenpartner.nl
Voor een op maat gemaakte offerte kunt u contact opnemen via: 043-3622053.
Wij zijn gevestigd op het volgende adres: Schoenerweg 65 6222 NX Maastricht,
bij de nieuwe afslag van de Beatrix haven.