Bedrijfsauto kopen Limburg

Bedrijfsauto kopen in Limburg? Bij Bedrijfswagen Partner bent u aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in verkoop van bedrijfsauto’s in Limburg. Bedrijfswagens is onze enige business (core business), we doen het er niet even bij zoals veel van onze concurrenten. Door onze ruime collectie aan bedrijfsauto’s zullen wij altijd de bedrijfsauto vinden die het beste bij u aansluit. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte bedrijfsauto’s. Ook bestaat er de mogelijk om bij ons uw bedrijfsauto te financieren. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Sinds mei 2013 zijn wij geregistreerd handelspartner voor de merken Iveco, Fiat en Isuzu. Via ons netwerk kunnen wij ook andere gangbare merken nieuw leveren met bijbehorende passende accessoires zodat maatwerk gegarandeerd wordt. Nieuwe bedrijfsauto kopen in Limburg? Bedrijfswagen Partner is uw partner!

 

Occasion bedrijfsauto’s

Onze specialiteit is en blijft occasion bedrijfswagens. Onze occasions worden bij inkoop technisch zorgvuldig nagekeken en eventuele reparaties worden direct uitgevoerd, zodat deze in technische goede toestand verkocht worden. Neem een kijkje op onze website voor het actuele aanbod van onze occasions. Staat uw gewenste occasion er niet bij neem dan contact met ons op en wij zoeken in ons netwerk naar een passende bedrijfsauto voor u.

 

Naast kopen ook lease mogelijk

Naast het kopen van nieuwe en gebruikte bedrijfsauto’s kunt u ook bij ons kiezen voor een financieringsvorm. Onze adviseurs staan u te hulp bij het vinden van de lease die aan uw wensen voldoet. Een Financial lease kan vaak al binnen 24 uur geregeld zijn, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Samen met u zullen wij in een persoonlijk gesprek alle details bespreken, hierdoor zal uw lease perfect aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een berekening op maat.

 

Vakkundig onderhoud om uw wagen in top staat te houden

Om probleemloos te kunnen blijven rijden bent u bij ons ook op de juiste plaats als u onderhoud of reparatie nodig heeft aan uw bedrijfsauto. Onze vakkundig opgeleide technici zorgen ervoor dat uw bedrijfsauto in top conditie blijft, zodat u zonder zorgen kunt blijven rijden. Ook verrichten wij APK keuringen en verzorgen wij uw bedrijfsauto van het nodige maatwerk. Tevens is het mogelijk uw bedrijfswagen ook in een later stadium te voorzien van de nodige praktische accessoires.

Onze diensten:

  • Verkoop occasion bedrijfswagens
  • Verkoop nieuwe bedrijfswagens
  • Financieringen( Financial- of Operational lease)
  • Reparatie en onderhoud
  • APK keuringen

 

Bedrijfsauto kopen in Limburg?

Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.
U kunt ons bereiken via de email: info@bedrijfswagenpartner.nl of telefonisch: 043-3622053
Ons adres is: Schoenerweg 65 6222 NX Maastricht, bij de nieuwe afslag van de Beatrix haven.