Tweedehands bestelwagen kopen Limburg.

Tweedehands bestelwagen kopen in Limburg? Bedrijfswagen Partner is hét adres voor de inkoop -en verkoop van bestelwagens. Bedrijfswagens zijn onze core business, wij doen het er niet even bij zoals veel van onze concurrenten. Neem voor deskundig advies vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk tweedehands bestelwagen die tekoop staan >>>

 

Kopen met Financiering mogelijk

Omdat het u financieel niet altijd uitkomt om te investeren in een nieuwe bedrijfswagen, bied Bedrijfswagen Partner u de oplossing, in de vorm van kwalitatief goede tweedehands bestelwagens. Bij de inkoop van deze bestelwagens letten wij zorgvuldig op de technische mankementen. Hierdoor blijft het risico dat u onverwacht problemen krijgt aan uw bestelwagen minimaal. Eventuele reparaties of noodzakelijk onderhoud wordt direct uitgevoerd zodat de auto in een technisch goede staat verkocht wordt.

 

Verkopen van uw bestelwagen

Als u in het bezit bent van een bestelwagen en u wilt deze verkopen, neem dan contact met ons op. Samen met u zullen wij uw bedrijfswagen inspecteren en kijken of we onderling tot een overeenkomst kunnen komen. Bij wederzijds akkoord zullen we uw bedrijfsauto direct vrijwaren.

 

Gegarandeerd in top conditie

Als u bij ons een tweedehands bestelwagen heeft gekocht, dan wilt u deze natuurlijk ook in goede conditie houden. Het onderhoud aan uw bestelwagen gebeurt geheel in eigen beheer. Onze vakkundige technici helpen u graag verder bij het onderhoud, reparatie of een APK-keuring. Op zoek naar passende praktische accessoires? Deze monteren wij graag voor u op zowel nieuwe als gebruikte bestelwagens.

 

Bij ons kunt u terecht voor de volgende diensten:

  • Verkoop van gebruikte bestelwagens
  • Verkoop van nieuwe bestelwagens
  • Onderhoud en reparatie
  • APK keuringen
  • Financieringen

 

Duidelijk, helder en eerlijk

Bij Bedrijfswagen Partner zullen wij samen met u snel en eenvoudig de bestelwagen vinden die bij uw persoonlijke wensen aansluit. Door heldere communicatie en duidelijke afspraken zullen risico’s tot een minimum beperkt blijven, wat voor zowel u als ons prettig is. Kom snel een kijkje nemen aan onze occasions of neem vrijblijvend contact met ons op voor het actuele aanbod.

 

tweedehands bestelwagen kopen in Limburg?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via de e-mail: info@bedrijfswagenpartner.nl of telefonisch via: 043-3622053
Voor een op maat gemaakte offerte kunt u contact opnemen met: sales@bedrijfswagenpartner.nl
Ons adres is: Schoenerweg 65 6222 NX Maastricht, bij de nieuwe afslag van de Beatrix haven.