Iveco geregistreerd partnerschap Limburg.

Voor uw eigen onderneming wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een bedrijfswagen van goede kwaliteit. Bedrijfswagen Partner heeft een geregistreerd partnerschap met Iveco in Limburg. Onze specialiteit ligt in de lichte bedrijfswagenlijn van Iveco. Kom vrijblijvend langs voor een kijkje of neem contact met ons op voor een proefrit!

Bekijk ons aanbod in iveco’s >>> 

Voordelen van een Iveco deal

Iveco staat al jaren bekend om zijn bedrijfswagens van uitstekende kwaliteit. Als een geregistreerd verkooppunt van Iveco in Zuid-Limburg kunnen wij u de hele lichte lijn aanbieden van 3.3 tot 7 ton totaalgewicht en van 7 tot 17m3 laadvolume. Elk model kan snel geleverd worden en met de daarbij behorende garantie en accessoires zodat maatwerk gegarandeerd wordt. Onze verkopers begeleiden u naar het vinden van het model dat het beste bij u past. Omdat wij een geregistreerd verkooppunt zijn van Iveco verzorgen wij ook het nodige onderhoud aan uw Iveco bedrijfswagen. Dit onderhoud wordt geheel in eigen beheer gedaan. Onze bekwame technici zullen ervoor zorgen dat uw Iveco bedrijfswagen optimaal zal blijven presteren. Naast onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor APK-keuringen. Accessoires kunnen ook in een later stadium gemonteerd worden.

 

Leasen van een Iveco bedrijfswagen

Als het u financieel niet uitkomt om een Iveco bedrijfswagen te kopen, dan kunt u bij ons ook kiezen voor een financiering. Wij bieden u verschillende financieringsvormen aan. Onze leaseadviseurs staan dagelijks voor u klaar om u te begeleiden naar de financieringsvorm die het beste bij u aansluit. Door duidelijk te communiceren met elkaar zal elke lease te realiseren zijn. Net als uw bedrijfswagen zijn financiële contracten maatwerk, neem daarom snel met ons contact op voor een berekening op maat.

 

Bij Bedrijfswagen Partner kunt u terecht voor de volgende diensten:

  • Verkoop van gebruikte en nieuwe Iveco bedrijfswagens
  • Onderhoud en reparatie.
  • APK keuringen.
  • Financiering ( Financial of Operational Lease).

 

Op zoek naar een Iveco verkooppunt in Limburg?

Neem dan vrijblijvend met ons contact op via de e-mail: of telefonisch:info@bedrijfswagenpartner.nl / 043-3622053
Voor een op maat gemaakte offerte kunt u contact opnemen met: sales@bedrijfswagenpartner.nl
Wij zijn gevestigd op het volgende adres: Schoenerweg 65 6222 NX Maastricht, bij de nieuwe afslag van de Beatrix haven.