Bestelwagen leasen Maastricht

Komt de aanschaf van een bestelwagen u financieel niet uit? Bij Bedrijfswagen Partner kunt u eenvoudig uw bestelwagen leasen in Maastricht . Onze leaseadviseurs begeleiden u met deskundig advies over de verschillende modellen en merken, daarnaast adviseren wij ook welke financieringsvorm het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen. Wij bieden u twee verschillende financieringsvormen aan: de Financial lease en de Operationele Lease. De Financial Lease is de meest voorkomende en is vaak al binnen 24 uur te realiseren, hierdoor bent u binnen no time verzekerd van een heldere financiering voor uw kwalitatief goede bestelwagen

 Bekijk onze bestelwagens (lease mogelijk)  >>>

Het voordeel van lease

De Financial Lease is ideaal voor kleine zakelijke ondernemers . Het grote voordeel van deze financiering is dat u uw eigen kapitaal beschikbaar houdt voor investeringen  in uw eigen onderneming. Het uiteindelijke maandbedrag kunt u voor een groot deel zelf bepalen door keuzes te maken in looptijd, aanbetaling en/of slottermijn. Na afloop van de financieringsperiode en zodra de laatste betalingsplicht is voldaan is de bestelwagen geheel uw eigendom. U ontvangt dan ook de overschrijvingsdocumenten van het voertuig.

 

Wenst u alle risico’s rondom een voertuig uitbesteden, dan is de Operational Lease de beste keuze. Hier bent u in tegenstelling tot de Financial Lease geen eigenaar van de bestelwagen. U draagt dan ook geen restwaarde risico. De kosten van alle autocomponenten worden maandelijks aan u gefactureerd, zodat u altijd een duidelijk beeld heeft van de kosten van uw bestelwagen. Als de looptijd van de financiering verstreken is, bestaat de mogelijkheid uw voertuig over te nemen (dit is echter geen verplichting).  U betaalt bij een Operationele Lease ook geen btw over uw bestelwagen bij aankoop en afsluiten van uw leasecontract.

 

Bestelwagen leasen die volledig bij u past.

Omdat de aanschaf van een nieuwe bestelwagen soms financiële risico’s voor uw onderneming met zich meebrengt, zorgen onze verkopers ervoor dat uw toekomstige financiering geheel naar uw wens wordt opgemaakt. Samen met u gaan wij een persoonlijk gesprek aan waarin alle details worden besproken en hierdoor de financieringsvorm wordt gevonden die aan uw eisen voldoet. Betelwagen leasen in Maastricht? Bedrijfswagen Partner is dé lease specialist in Maastricht en omgeving.

 

Bestelwagen leasen in regio Maastricht?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
U kunt ons bereiken via de e-mail:info@bedrijfswagenpartner.nl of telefonisch: 043-3622053. Ons adres is: Schoenerweg 65  6222 NX Maastricht,  bij de nieuwe afslag van de Beatrix haven.