Bestelwagen kopen Limburg

Wilt u een bestelwagen kopen in Limburg? Bedrijfswagen Partner is gespecialiseerd in het verkopen van gebruikte en nieuwe bestelwagens. Daarom is bedrijfswagen Partner dé partner voor u als u een bestelwagen wilt kopen.

 Bekijk de bestelwagens die tekoop staan>>

Goede service en gegarandeerde kwaliteit.

Nieuwe bestelwagen kopen in Limburg? Sinds 2013 zijn wij een geregistreerd handelspartner van de merken Fiat, Isuzu en Iveco. Deze merken kunnen wij snel leveren met de daarbij behorende garantie. Onze verkopers begeleiden u zorgvuldig bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van uitvoering, model en formaat. Ook wordt gezorgd voor passend maatwerk bij de aankoop van uw bestelwagen, zodat deze optimaal is ingericht voor de taak die hem te wachten staat. Accessoires kunnen ook in een later stadium gemonteerd worden.

 

Ruim aanbod in bestelwagen Occasions

Kiest u voor een occasion? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u diverse kwalitatief goede occasions aan. Bij de inkoop kijken wij deze grondig na zodat risico’s minimaal blijven. Eventuele reparatie of noodzakelijk onderhoud wordt direct uitgevoerd, zodat deze bestelwagens in technisch goede staat verkocht worden. Voor het actuele aanbod kunt u terecht op onze website, of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Bestelwagen kopen met een financiering?

Kiest u voor een  financiering van uw bestelwagen, dan helpen onze lease adviseurs u graag met advies over de beste financieringsvormen. Samen met u gaan zij in een persoonlijk gesprek uw financiering stap voor stap doornemen zodat maatwerk gegarandeerd wordt. Voor een op maat berekening kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Onderhouden en reparaties aan uw bedrijfswagen

Om zorgeloos uw werk te kunnen blijven doen kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie aan uw bestelwagen. Onze vakkundige technici houden uw bestelwagen altijd in top conditie zodat u probleemloos kunt blijven rijden. Tevens verrichten wij ook APK keuringen.

 

Bedrijfswagen Partner biedt u de volgende diensten aan:

  • Verkoop van gebruikte bestelwagens
  • Verkoop van nieuwe bestelwagens
  • Onderhoud en reparatie
  • APK keuringen
  • Financieringen (Financial en operational lease)

 

Bedrijfswagen Partner staat garant voor de beste service verlening en heldere communicatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of opmerkingen over u uw bestelwagen, onze verkopers zullen u graag voorzien van deskundig advies.

 

Bestelwagen kopen in Limburg?

Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op via de e-mail: info@bedrijfswagenpartner.nl of
telefonisch via: 043-3622053 Voor een op maat gemaakte offerte kunt u ons contacteren op: Schoenerweg 65  6222 NX Maastricht,  bij de nieuwe afslag van de Beatrix haven.