Bestelauto leasen Limburg

Komt het kopen van een bestelauto u financieel niet uit? Bedrijfswagen Partner heeft de oplossing! Bij ons kunt u eenvoudig een financiering afsluiten voor uw bestelauto. Door ruime expertise in het financieren van bestelauto’s kunnen onze leaseadviseurs u snel en gemakkelijk voorzien van een financieringsvorm die het beste bij u aansluit. Dit kan door te kiezen uit twee verschillende financieringsvormen namelijk: de Financial lease en de Operationele lease. Een Financial lease kan al binnen 24 uur geregeld worden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies of een berekening op maat.

 

Financial lease voor uw bestelauto

Wilt u een bestelauto leasen in Limburg? Een keuze die u kunt maken is de Financial lease. De Financial lease is de  meest voorkomende lease en is ideaal voor klein zakelijk gebruik. Een groot voordeel van deze lease is dat u uw eigen kapitaal beschikbaar houdt voor uw eigen onderneming. De hoogte van de maandbedragen kunt u zelf bepalen door de looptijd, aanbetaling en slottermijn naar eigen inzicht te kiezen. Na afloop van uw lease en als de laatste betalingsverplichtingen zijn voldaan wordt de bestelauto geheel uw eigendom. U ontvangt dan ook de overschrijvingsdocumenten van de bestelauto. De Financial lease kan vaak al binnen 24 uur geregeld zijn, U heeft wel de nodige documenten nodig zoals een uittreksel van de kamer van koophandel (kvk), een kopie van uw zakelijke bankpas en een Nederlandse identiteit kaart.

 

Geen risico met Operational Lease

Wilt u alle risico’s rondom een voertuig uitbesteden? Dan is de operationele lease uw beste keus. Bij de operationele lease bent u geen eigenaar van de bestelauto en draagt u ook geen restwaarde risico. De kosten van alle autocomponenten worden maandelijks aan u gefactureerd, zodat u de autokosten goed kunt beheersen. Aan het einde van de looptijd van uw lease kan er gekozen worden voor overname van de bestelauto (u hoeft dit echter niet te doen). In tegenstelling tot de Financial lease hoeft u bij de operationele lease geen btw te betalen bij de aankoop en het afsluiten van uw lease.

 

Deskundig advies voor aanschaf bedrijfsauto

Voor welke financieringsvorm u nu ook kiest, bij Bedrijfswagen Partner bent u verzekerd van deskundig advies en duidelijke communicatie zodat risico’s minimaal blijven, daarnaast zorgen we ervoor dat u snel voorzien bent van een kwalitatief goede bestelauto met een financiering die het beste bij uw wensen aansluit. Bestelauto leasen in Limburg? Bedrijfswagen Partner is uw leasepartner!

 

Wilt u een bestelauto leasen in Limburg?

Neem vrijblijvend contact met ons op via de e-mail: info@bedrijfswagenpartner.nl.
Voor een op maat gemaakte offerte kunt u contact opnemen met: Sales@bedrijfswagenpartner.nl of neem telefonisch contact met ons op via het volgende nummer: 043-3622053
wij zijn gevestigd op het volgende adres: Schoenerweg 65 6222 NX Maastricht, bij de nieuwe afslag van de Beatrix haven.